سفر هلپر

لوگوی سایت سفر هلپر
دوربین مدار بسته تحت شبکه

آشنایی با دوربین مدار بسته تحت شبکه

دوربین تحت شبکه را در این مقاله از تیم ما خواهید شناخت و اطلاعات کافی برای خرید این نوع محصول را نیز کسب خواهید کرد. تعداد کثیری از افرادی که قصد خرید دوربین امنیتی برای تامین ایمنی محیط را داشته باشته اند همراه این سوال را از خود پرسیده اند که کدام دوربین مداربسته بهتر است یا دوربین تحت شبکه یعنی؟ دوربین های امنیتی مداربسته با فناوری تحت شبکه نوعی از دوربین های امنیتی مداری هستند که در سالیان اخیر توسعه و بیش ار پیش رواج یافته اند برای تصویربرداری از محیط طراحی شده که با اتصال به اینترنت و شبکه کردن چند دوربین به شهرن رسیده است. امروزه اهمیت مساله امنیت در سراسر سطح جهان سبب شده که افراد زیادی امنیت و حفاظت محیط زندگی و کار خود را جدی بگیرند.

یکی از این روش های پرکاربرد، انواع مختلفی از تکنولوژی های دوربین مداربسته می باشد که به کنترل و نظارت مستقیم بر محیط کمک می کنند.

در بسیاری از مطالب دیگر توسط تیم ما در مورد دوربین مدار بسته تحت شبکه مفصل توضیح داده شده است. در ادامه نیز با توجه به نیاز و طلب جامعه مطالب مختصر و مفیدی را با جزئیات بیشتر درباره این دوربین ها خدمت شما عزیزان ارائه کنیم. برای افزایش اطلاعات و آگاهی با دوربین تحت شبکه در ادامه همراه با ما باشید.

دوربین مدار بسته تحت شبکه

دوربین مدار بسته تحت شبکه چیست

دوربین مدار بسته تحت شبکهIP  میباشد. IP مخفف عبارت Internet Protocol به معنای پروتکل اینترنت  در فارسی  می باشد که در اصطلاح به آن تحت شبکه نیز گفته میشود خواهیم کرد. برای آشنایی با دوربین مدار بسته تحت شبکه IP ابتدا نگاهی به تاریخچه این دوربین ها و دلیل محبوبیت آن نیز کامل توضیح داده خواهد شد.

در واقع این سیستم بسیار به روز و پر تقاضا نوعی از دوربین می باشد که برای نظارت و امنیت مهیا شده و برخلاف دوربین مدار بسته آنالوگ بر بستر شبکه به انتقال تصاویر می پردازد.

دوربین مدار بسته در حقیقت به روش بسیار خاصی و از طریق حسگرها و تبدیل آن از طریق سیستم عامل خود به تصایر دیجیتال، همه داده ها را به مرکز انتقال داده و گاهی نیز ذخیره سازی میکند.

هر شرکت تولید کننده دوربین مدار بسته تحت شبکه به ازای پروتکل اختصاصی و سیستم عامل خود شناخته و معرفی میشوند که سبب میشود هر شرکت دوربین مخصوص به خ.د را به کار ببرد.

ONVIF پروتوکل

در توضحیح مطالب بالا راجع به این پورتکل، دوربین مدار بسته تحت شبکه توسط شرکت های بسیار مطرح دنیا تولید می گردد که هر شرکت مزبور دارای سیستم عامل و نرم افزار مختص به محصولات و تجهیزات خود است.

و در همیت راستای و برای استفاده یکپارچه عموم از تمام محصولات و برای اینکه تمامی برند ها و مارک ها بتوانند یک سیستم جامع را در دسترس داشته باشند پورتکل ONVIF تهیه و عرضه شد.

در واقع این ابداع یک استاندارد جهانی بمنظور ایجاد ارتباط  گسترده و کار آمد دوربین های مداربسته تحت شبکه بدون توجه به برند ها بود..

دوربین مداربسته آی پی

با توجه به روند توضیحات بالا دوربین مداربسته تحت شبکه بدون در نظر گرفتن بستر کابل شبکه، تصاویر خود را به دستگاه مرکزی اعطا میکند. در ابتدای پروسه عرضه این دوربین ها، ک

و با گذشت زمان برای مشتریان خود دوربین با کیفیت 1.3 مگاپیکسل در نظر گرفته شده بود که امروزه این کیفیت به 2 تا 24 مگا پیکسل رسیده است.

در دوربین مداربسته IP تصاویر بدر این سیستم ها بسیار با کیفیت تر شده و همانند کامپیوتر به صورت باینری و اعداد معروف صفر و یک می باشد. به همین این دسته ها از دوربین ها در کیفیت و وضوح انقلابی را به پا کرده اند.

دلایل برتری دوربین مدار بسته تحت شبکه

دلایل برتری دوربین مدار بسته تحت شبکه چیست

در مقایسه با سایر دوربین های مدار بسته ویژگی هایی دارد که اشاره خواهیم کرد این تجهیزات دوربین تحت شبکه دارای کیفیت بسیار فوق العاده تصویر میباشد و در کنار آن نیز اجرای آسان تر بر اساس شبکه محلی و اختصاصی را داراست.

امکانات ویژه دوربین مداربسته IP که این خص.صیات ویژه در پردازش تصاویر و به دست آوردن وضوح تصویر بالا و امنیت در نظارت را نیز شامل میشود.

پردازش تصویر در دوربین مداربسته تحت شبکه از جهت هایی زیادی قابل بررسی است از جمله تشحیص حرکت، دود، حرارت، پلاک خودرو، چهره افراد ، صدا و بسیاری دیگر که در حین استفاده خودتان درک خواهید کرد.

دوربین مداربسته تحت شبکه در فضاهای متفاوت عمکرد چرخش و گردش منحر به فردی را ارائه میدهد که با توجه به دسترسی های این سیستم از راه دور نیز قابل کنترل میباشند.

همه این مزیت ها و امکانات این فناوری توانسته برگ برنده این محصولات در بازار های معتبر جهانی نیز باشد که سهم بزرگیرا در این میان به این دوربین های رویایی اختصاص داده است. آشنایی با دوربین مداربسته قبل از اقدام به خرید و تهیه محصول قطعا، نکات مفیدی را برای شما به همراه خواهد داشت.

در ادامه مطالب این بخش علاوه بر کاربرد و ویژگی های خاص لوازم جانبی و نصب شده اصلی را نیز بررسی خواهیم نمود.

اجزای تشکیل دهنده سیستم دوربین مدار بسته تحت شبکه

اکنون که با ماهیت این محصولات آشنایی لازم را بدست آوردید بررسی نحوه کارکرد دوربین تحت شبکه و لوازم جانبی نیز مفصل توضیح داده خواهد شد.

 در واقع لوازم و دستگاه های نصب شده بر روی هر سیستم اصول کارکردی و عملیاتی آن سیستم را نیز تشکیل میدهند.

دوربین مداربسته تحت شبکه را شما باید برای فضا و محلی که لازم دارید انتخاب کنید و در واقع قصد و نیت شما از خرید این محصول باید از قبل مشخص باشد که بتوانید خرید درست و اصولی داشته باشید.

دستگاه مرکزی یا دستگاه مرکزی تغذیه شونده از سیستم در واقع تصاویر دوربین ها را کنترل و داده پردازی میکند و این تصاویر را از کانال مخصوص به خود به مانیتور اصلی ارسال مینماید.

هارد دستگاه مرکزی: سیستم های از نوع ان وی ار دارای هارد داخلی بسیار مقاوم یا همان اینترنال هارد می باشند که داخل دستگاه نصب شده و بصورت اورجینال موجود میباشد.

همانطور که از قبل نیز میدانید هارد وظیفه ذخیره سازیورودی ها و دریافتیهای از راه اصلی مدار یعنی از دوربین ها را برعهده دارد و مقدار دخیره هارد بستگی به مقدار فضایی دارد که شما از قبل انتخاب میکنید. مقدار ذخیره این هارد ها برای انواع دوربین ها با برند های مختلف متفاوت است و در واقع دست شما در انتخاب مقدار آن باز است.

همانند اکثر دوربین ها این سری از دوربین ها نیر برای روشن شدن نیاز به برق 12 ولت 2 آمپر دارد.

  چون میزان برق ورودی بیشتر از میزان مورد نیاز است شما نیاز به مبدل یا آداپتور خواهید داشت که جهت اجرا نیاز به سوویچ شبکه نیز دارد تا پروسه اصلی برای انتقال تصاویر را انجام دهد.

سوییچ ومدل ها: در پروسه اصلی دوربین مدار بسته تحت شبکه برای مکانیزم اصولی این سیستم دو مدل سوییچ در نظر گرفته شده است.یکی سوییچ های مخصوص  انتقال دیتا که این مدل فقط قابلیت جابه جایی و نقش انشعاب مدار را برای ما انجام میدهد.

در مورد سوییچ دومی نیز باید بگوییم که این مدل علاوه بر انتقال دیتا، تامین برق دوربین مدار بسته ایپی نیز را نیز برعهده دارد که کار ما را برای برق رسانی بسیار اسان خواهد کرد.

کابل شبکه: شاید تا اینجای مطالب متوجه شده باشید که دوربین مدار بسته تحت شبکه برای انتقال تصاویر و دیتا کابل شبکه لازم دارد که در مشخصات و توضیحات این کابل باید بگوییم که از هشت رشته و شیلد و روکش ساخته و طراحی شده است.

 در طراحی اصولی این کابل چنین بیان شده است که هم قابلیت انتقال تصویر و هم برق را دارا باشد.

هر چقدر راجع به محل کار و یا فضای خانه خود حس امنیت و حفاظت بیشتری را دارا باشید باید در انتخاب دوربین های مدار بسته مورد نیاز خود نیز باید به همان اندازه حساسیت به خرج دهید. هیچ یک از محصولات سیستم های مدار بسته قابل مقایسه با دوربین های آنالوگ نیستند و ویژگی های برتر و جذاب بسیاری را نسبت به آنها دارا میباشند و در خرید آنها نباید شک داشته باشید.

مهمترین نکته قابل توجه این است که هدف از خرید خودتان را مشخص کرده باشید که برای کدام فضا و مکان میخواهید نصب کنید با توجه به خواسته شما انواع دوربین های مدار بسته با قابلیت های گوناگون معرفی و عرضه خواهند شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top